Om du är fotograf och har tagit massor med fina bilder är det en bra idé att inreda ditt hem med bilder som du själv tagit. Du kan även ta bilder enkom för hemmet. Om du gör det sistnämnda kan du bestämma vad för slags fotografier du vill ha för att sedan ta bilderna. När du ska inreda ditt hem kan du kombinera tapeter med dina bilder. Kolla in Sandberg tapeter om du vill ha tapeter på väggarna som matchar din fotokonst. En tapet som du köper från Sandberg tapeter är verkligen ett riktigt hantverk. Varje tapet som har ett mönster är omsorgsfullt ritade för hand i den egna studion. Det finns en mängd tapeter att välja mellan och du kan få en riktigt snygg inredning om du matchar tapet och motiv.

Inred med fototapet

Ett annat alternativ är att du trycker upp något av dina magiska fotografier på en tapet. Fototapeter har varit populära och trendiga under en period. Det är perfekt att använda en fototapet och göra en fondvägg. När det kommer till fototapeter kan det bli för mycket om ett helt rum skulle tapetseras med en sådan tapet.

Häng en tavla i ögonhöjd

För att lyckas med inredningen är det viktigt att du har en röd tråd. Den röda tråden ska genomsyra hela hemmet. Att inreda med fotokonst har blivit populärt. När det kommer till att inreda med fotokonst gäller det att ha en plan i förväg för att det ska bli ett bra resultat. Om du inte har någon kunskap om inredning är det en god idé att införskaffa basala kunskaper innan du börjar inreda. Det finns några bra knep som du kan ta med dig när du ska hänga upp din fotokonst på väggen. När du ska hänga upp tavlor på väggen är det viktigt att inte hänga dem för högt upp för att det ska bli snyggt. En tavla ska sitta i ögonhöjd, så sätt hellre tavlan lite lägre än högre upp. En annan sak som du kan tänka på är att inte hänga allt för många tavlor i samma storlek på samma vägg. Det är bättre att variera storleken på tavlorna, det ger en bättre effekt.

Låt varje rum få en tavla

Du behöver inte sätta upp alla tavlor på väggen utan det kan vara lika snyggt att ha någon tavla stående på golvet eller på en byrå. Att ställa tavlor på det sättet skapar ofta en avslappnad och härlig stämning i ett rum. Ett annat tips när det kommer till att inreda med tavlor överlag är att låta varje rum i ditt hem prydas av en vacker tavla med ett motiv taget av dig själv.